English | home | home | email
جمعه ٠٩ خرداد ١٣٩٩
صفحه اصلي > اخبار 
اخبار > اقدامات واحد غذا در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا
 


  چاپ        ارسال به دوست

اقدامات واحد غذا در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا

اقدامات واحد غذا در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا

-بازرسی از داروخانه ها،واحدهای عرضه آرایشی و بهداشتی،شوینده ها،مواد غذایی ،تجهیزات پزشکی

-معدوم کردن مواد ضدعفونی کننده قاچاق و غیرمجاز جمع آوری شده

-پیگیری صدور مجوزهای تولید در منطقه(2واحد)

-اطلاع رسانی از طریق چاپ پمفلت و توزیع پمفلت های آموزشی

-پاسخ مکاتبات دستگاه های صنعت ، معدن و تجارت و .... در خصوص تولید کالاهای سلامت محور

-هماهنگی جهت صدور مجوز برای واحدهای عرضه مواد مورد مصرف از جمله ماسک،دستکش و مواد ضدعفونی کننده (جهت تحویل کالاهای مجاز و جلوگیری از عرضه محصولات غیرمجاز و گرانفروشی)

-ارسال بخشنامه اقدامات ضروری واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس به سازمان جهاد کشاورزی ،سازمان صمت و مدیران واحدهای تولیدی

 


٠٧:٥١ - يکشنبه ١٠ فروردين ١٣٩٩    /    عدد : ٢٩٢١    /    تعداد نمایش : ٥٠







© 2014 All Rights Reserved | WWW.jmu.ac.ir
کلیه حقوق این سایت متعلق به مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت می باشد.